Kategorier
Lästa

2021 års lästa

Dags för en lista. 2021 års lästa böcker. Det blev 60 stycken. Inte så värst många med tanke på pandemin då jag borde haft mer tid att läsa, men läslusten har varierat under året. Det har blivit i perioder. Men det är ju inte någon tävling! 🙂

Jag har väldigt svårt att betygsätta böcker, och är de inte alls i min smak så slutar jag läsa. Därför blir det många fyror kan jag säga, någon enstaka trea… men några toppnoteringar såklart. Här är mina femmor:

  • Ljudet av fötter och Bära och brista av Sara Lövestam
  • Svartstilla av Susanne Skogstad
  • Brinn mig en sol av Christoffer Carlsson
  • Sockerormen av Karin Smirnoff
  • De osynliga av Roy Jacobsen
  • Hjortronlandet av Sara Lidman

Och här är alla! Berättelser av olika slag som gett mig insikt i nya världar, jag har lärt mig nytt, fått se saker från andra håll än mitt eget… Magi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *