Ladies got the blues

Vilken kväll!!

Ett gäng fantastiska musiker var för sig… tillsammans blir det magi! Jag är så glad att jag i sista stund bestämde mig att gå på detta. Tur att man har goda vänner som påminner om guldkorn! 🙂

Missa inte dessa musiker i andra sammanhang, bara att googla på deras namn och anteckna.

En hyllningskonsert till alla stora kvinnliga bluesmusiker genom tiderna på Fasching, arrangerad av musiker ur den unga bluesgenerationen. Detta är tredje året i rad denna succéartade konsert hålls och därför slår Ladies Got the Blues på stort! Detta år kommer har vi utökat med blåssektion och gästas band annat av ingen mindre än vår bluesikon Louise Hoffsten.

Ladies Got the Blues består av ett husband på åtta musiker och är en ihopslagning av Sveriges dagsaktuella, unga, kvinnliga blues/rootsband. Husbandet gästas av olika gäster, instrumentalister som sångerskor, och tillsammans tolkar och hyllar de sina kvinnliga förebilder inom bluesen.

Husband:
Ida Bang – sång,
Moa Brandt – gitarr,
Lovisa Sjöberg Nordahl – gitarr,
Elin Öberg – munspel,
Tove Brandt – bas,
Malin Ahlberg – keys,
Amanda Savbrant – trummor.

Årets Gäster:
Louise Hoffsten – Sång, Julia Lotta Tinglöf – Sång, Hanna Svensson – Sång,  Ida Andersson – Sång, Charlotta Andersson – gitarr, Lisa Grotheus – Saxofon och klarinett, Nadia Hamouchi – Trumpet.


Inlägg 89/100 i utmaningen #blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *