Releasefrukost med Camilla Davidsson

En frukost, en ny bok, en spännande författare. Sämre morgon kan man ha! 🙂

Frukosten serverades på vackra Tändstickspalatset, boken är Änglarna dansar i gryningen och författaren Camilla Davidsson.

Ett år efter pilgrimsvandringen till Santiago de Compostela är livet rörigare än någonsin för Emma. Hon stressar och vantrivs på jobbet och spenderar sommaren på Fårö för att återhämta sig. Där har hon mot sin vilja blivit förtjust i Olle, en tjugo år äldre läkare som hon hyr en stuga av, och dessutom inlett en romans med jämnårige fondmäklaren Alex.

När Emma får ett chockerande och omtumlande besked lämnar hon brådstörtat Fårö. I Stockholm återförenas hon med Alex, men hemkomsten blir allt annat än enkel. När valen blir för stora och svåra flyr Emma till väninnan Harriets hotell på Mallorca. Men kan en kort vistelse i bildsköna Deià verkligen hjälpa henne att fatta de beslut som krävs för att finna mening och lycka i tillvaron?

Änglarna dansar i gryningen är den tredje boken i serien om Emma, de tidigare är Under Vintergatans alla stjärnor och Pensionatet vid världens ände som jag skrivit om tidigare.
Att över en frukost få träffa en spännande författare och byta några ord, att få träffa andra läsare och i det här fallet vandrare! Lyx!

Camilla har själv vandrat Caminon och har många vänner från det som följer hennes författarskap, och är, som vandrare ofta är, öppna och intresserade människor. Ingen risk att man blir sittande ensam med sin frukost. 🙂

Änglarna dansar i gryningen blir ännu en sommarbok för mig, och den passar ju utmärkt för det! Jag återkommer såklart och berättar vad jag tyckte.
Boken kommer i augusti att finnas hos t.ex. Bokus och Adlibris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *