Spinning! 7/100

Ja.. dags för ett litet inlägg om spinning.

Jag är helt såld. Har verkligen hittat min motionsform. Stillastående cyckel innomhus i flock till hög musik och hojtande ledare. Det passar mig som handsken… cyckelhandsken. :-)’

Men det har också tagit mig längre. Jag har börjat cykla utomhus och mitt närmaste mål nu är Tjejvättern i juni. Och är jag på g att köpa en cykel. Vad ska det här sluta? Det ena ger ju det andra därför tränar jag skivstångspass och core också. För att få till en bra helhet. Och allt funkar finfint och är jätteroligt. Tänk vad lite upptäckarlust och mål kan göra!

Allt sker på Friskis i Jakan. Det blir att jag hänger där en del… 🙂

Idag har jag dessutom involverat mig lite mer och deltar i arrangerandet av Vasaloppsspinning. Vi cyklar samtidigt som vi tittar på andra som skidar. Superkul!

 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *