Augustprisnomineringsmingel – tävling

Pust.. långt ord! Augustprisnomineringsmingel. Men det är precis vad det är det!

I år arrangeras för första gången Augustpriset Live, ett exklusivt event på Kulturhuset i Stockholm där en bokälskande publik har möjlighet att möta de Augustnominerade författarna bara några timmar efter att de tillkännagivits under en presskonferens. Publiken får chansen att möta författarna genom modererade diskussioner på scen, personliga samtal och boksignering. Den 19:e oktober på Kulturhuset i Stockholm kommer Sveriges mest aktuella författare att prata om sina böcker och författarskap.

Kvällen direktsänds på Augustprisets sajt, www.augustpriset.se.

TÄVLING
MEN som läsare och intresserad bokälskare har du möjlighet att vinna biljetter till evenemanget. Genom att lämna en kommentar till detta inlägg om varför du skulle vilja delta, och berätta om hur du delar mitt inlägg i sociala medier så har du chansen! Senast den 10 oktober.

Vi ska få till världens kortaste bokmässa med Sveriges bästa böcker, mingel, barsamtal, författarsamtal – en liten minifest för alla nominerade. Det ska bli roligt att få blanda friskt mellan de olika kategorierna och spännande att lösa upp gränserna! säger Daniel Sjölin som är kvällens samtalsledare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *