Du är vad du fotograferar?

Ja, hur är det egentligen med bilderna? Vilken är bilden jag vill visa av mig?

Många skulle nog säga att jag är… champagne och fika. 😀 Men är det så?

Jag fotograferar mycket! Med mobilen. Jag älskar att “se” de bilder som finns i min närhet. Fånga vardagens vackra. Det KAN vara champagneglaset, men också vågornas mönster i sandbottnen, betongpelare i konstruktioner, eller vad som helst annat! Jag vill naturligtvis också på något sätt dokumentera och dela med mig av mitt liv. Valda delar av det. Jag är gärna personlig, men sällan privat.


Den finaste bilden jag tagit är nog den här. Och den är väldigt mycket jag och den känsla jag hade då. Det är en midsommaraftonsmorgon, innan staden riktigt har vaknat… Det här är en del av min hembygd, apropå tidigare inlägg.

Dessa bilder tycker mina vänner i sociala medier är mina finaste/bästa. De kanske visar en annan bild av mig?  Där finns staden, naturen, skärgården, det smålustiga, det vackra. Ja. Det är kanske delar av mig.

Det är EN annan person som förekommer mer än någon annan på mina bilder…. Älskade barnbarnet Alexandra. <3

Jag har en sida med bilder här på bloggen. Jag publicerar mycket på Insta, där heter jag Kattishj. Titta gärna och tyck. Det finns massor, och kanske de tillsammans visar vem jag är.

Inlägg 45/100 i utmaningen #blogg100
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *