En bokhandel är en bokhandel…

Ni har väl sett att Fritz & Ståhl har återuppstått? Sveriges ledande oberoende nätbokhandel.

Jag var med när Suzanne och Gunilla startade Fritz & Ståhl i början av 2010. Eller var med och var med, jag var kund och recensent ibland. Härligt att få delta i en start av något nytt! En bokhandel på nätet som var personlig. Som inspirerade och tipsade, som trodde på det personliga mötet även på nätet. Tyvärr höll det inte hela vägen och de var tvungna att ge upp hösten 2013.

Men nu återuppstår de i samma form men hos LitteraturMagazinet. Jag hoppas på att de håller kvar vid grundidén och kan ge oss känslan av närhet och ömsesidighet!

Gå in och botanisera, bra utbud till bra priser! En sak jag önskar mig är bokcirklandet kopplat till bokhandeln, så som det var förr. Kanske något som kan återuppstå? 🙂

Detta är inlägg 021 av 100 i utmaningen #blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *